+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Autóbontás mellett az autóalkatrészek értékesítésével is foglalkozunk. A cserealkatrészt szerezze be a mi autóbontónkból!

Alkatrészt kettő okból kell vásárolni egy járműbe. A régi alkatrész vagy megsérül vagy pedig megöregszik annyira, hogy már nem tudja ellátni az eredeti funkcióját. Az elöregedés a legtöbb esetben kopással jár, de megesik, hogy egyszerűen csak törik, reped, tönkremegy az alkatrész. Sajnos balesetek is előfordulnak, amikor egy alkatrész bánja az ütközést. Nem biztos, hogy a javítás kivitelezhető és inkább cserében jobban megéri gondolkodni.

Cseréhez bontott alkatrész?

Az autós ilyenkor kerül egy klasszikus dilemma elé. Az új elem valóban legyen vadonatúj vagy beéri egy bontott, használt változattal? A bontott autó elemeknek meglepően nagy a vásárlóköre, de emellett sokan nem mernek használt alkatrészt vásárolni.

Mielőtt döntene, tudnia kell pár dolgot az alkatrészekről. A kopásra hajlamos típusok gyorsabban tönkremennek, ezeket gyakrabban kell cserélni is. Emiatt ezeknél az elemeknél valóban nem igazán éri meg, ha egy eleve használt autóból kiszerelt típus kerül a régi helyükre. Jobban jár, ha új alkatrészre ruház be és nem kell attól tartania, hogy ismét pótolnia kell az alkatrészt.

Minden egyéb elemnél már bátrabban gondolkodhat a bontott változatban. Ajánlott megbízható hely kínálatából válogatni. Ha így tesz, akkor jó esélye van arra, hogy szinte új autóalkatrészekhez jut hozzá és kevesebbet kell fizetnie érte, mint egy gyári változatért. Biztos lehet benne, hogy eredeti, jó állapotú és még olcsó is az a termék, amit a professzionális autóbontók kínálatában talál. Az autó gyártója és típusa szerint nagyobb vagy kisebb választékkal találkozhat az alkatrészekből, amire szüksége van.

A fővárosi autóbontónkban több autómárka bontott autóalkatrészei is elérhetőek. Minden jármű tulajdonost szívesen látunk a telephelyünkön, ahol a bontás és az értékesítés is zajlik. Jöjjön el hozzánk személyesen és vásárolja meg az autójához szükséges alkatrészt! A kollégáink örömmel segítenek Önnek a vásárlásban.


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu