+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu
Egy bontott Volkswagen alkatrészt az autója és Ön is szeretni fog. Nem kell lemondania a gyártó és a márka termékeiről, ha használtat választ.

Az autó használatával az alkatrészek egyre öregednek, az autó értéke pedig fokozatosan csökken. Egyre többet kell költeni rá, ami a tulajdonosnak komoly kiadást is jelenthet, például egy nagyobb értékű alkatrész esetén. A bontott alkatrészek piaca nem véletlenül élénk, mert eredeti, mégis olcsóbban megszerezhető alkatrész kerül a járműbe.

A használtnak is megvannak az előnyei

A bontott alkatrészt nem úgy kell elképzelni, hogy a roncsautóból frissen kiszerelve kerül be az új helyére. Szigorú szelektálás előzi meg az értékesítést, ennek köszönhetően sok alkatrészben még évek és jelentős teljesítmény van, amit k lehet használni. Természetesen ebben csak akkor bízhat az autós, ha hivatalosan és szabályosan működő autóbontóhoz fordul a vásárlás során. A megfelelő kezekben egy használt, gyári alkatrész új életre is kelhet, mert fel is lehet újítani, megnövelve ezzel az alkatrész kapacitását.

A leggyakrabban a kopó és a forgó alkatrészeket kell cserélni, de ezek nem tartoznak azok közé, amiket érdemes felújítani, hiszen gyorsan elhasználódnak és nem igazán éri meg ezzel foglalkozni. Az alkatrésznek stimmelnie kell méretben, típusban, színben és persze minőségben is. Jó eséllyel minden kritériumnak megfelelő terméket talál egy bontó nagy és folyamatosan frissülő kínálatában. Egy márkakereskedésben a készlethiány nem ritka. Az autógyárak nem gyártanak külön minden egyes alkatrészt pótlásnak, ami elérhető, arra várni kell, a régi típusok gyártása pedig egy idő után teljesen megszűnik.

Az autóalkatrészek piacán szédületes kínálattal találkozni, nagyon eltérőek lehetnek az árak, a minőségről pedig már nem is beszélve. Nem csoda, ha egy kevésbé tapasztalt autós azt sem tudja, hová forduljon, mit válasszon és mire adjon ki pénzt. A bontott alkatrész olyan választás, ami miatt nem fog fájni a feje, a későbbiekben sem. Csupán arra kell figyelnie, hogy a megfelelő helyről vásároljon. Forduljon hozzánk bizalommal, amikor alkatrészt kell vásárolnia és gondoskodjon az autójáról költséghatékonyan!


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu