+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Jármű megfelelő üzemeltetéséhez keres kiváló minőségű alkatrészt? Megszabadulna használhatatlanná vált autójától? Megéri regisztrált autóbontónkat felkeresni!

Saját gépjárműve problémamentes működtetéséhez, valamint ha javítással foglalkozik, vagy autótól szeretne minél egyszerűbben megválni, regisztrált autóbontónkban gyors megoldásra juthat, és teljes körű szolgáltatást vehet igénybe.

Bizonyára az Ön számára is nélkülözhetetlen közlekedési eszköz a gépjármű. Rendszeres ellenőrzéssel, karbantartással megelőzhetőek a kellemetlenségek, viszont még így is kialakulhatnak váratlan problémák.

Ha javításra van szükség, és szeretné a sérült vagy meghibásodott alkatrészt minél hamarabb cserélni, akkor érdemes regisztrált autóbontónkat felkeresni.

  • Szigorú minőség-ellenőrzést követően értékesítünk.
  • Megbízható forrásból veheti át a termékeket.
  • Kiváló állapotú alkatrészeket kaphat kedvező áron.
  • Rövid időn belül orvosolhatja a felmerült gondot.

Előfordulhat, hogy régóta tárolt járművétől szabadulna meg, amire már nem lesz szüksége, vagy totálkáros autóját szeretné megfelelő módon eltávolítani. Sokan keresik a használt alkatrészeket, amelyek még kitűnően töltik be a szerepüket. Gondoljon Ön is erre, és hasznosítsa a különböző elemeket!

Regisztrált autóbontónkban gyors megoldást nyújtunk, az előírások szerint végezzük az autóbontást, amiről igazolást állítunk ki. A szükséges dokumentumok és a jármű átadását követően megkezdjük a munkafolyamatot, és minden kiváló minőségű elemet elérhetővé teszünk.

Körülményes procedúra nélkül, a lehető legkönnyebben oldhatja meg a feladatát. Bizonyára fontos az Ön számára is a környezetvédelem, amire mi kiemelt figyelmet fordítunk a teendők ellátása, a hulladékok kezelése, szállítása során.

Ha szeretné, hogy minden gördülékenyen történjen, és biztos akar lenni abban, hogy a gépjárműve az előírások szerint kerül bontásra, válasszon bennünket! Hiányzó alkatrészek esetén szintén forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Mindent átfogó szolgáltatást vehet igénybe, ha felkeresi 1986 óta eredményesen működő regisztrált autóbontónkat.


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu