+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu
Bontott autóalkatrészt a Volkswagen bontónkból vásároljon! A használt autójába nálunk meg tudja találni a beleillő alkatrészt.

Vannak olyan autómárkák, amiket szívesen választanak az autósok. Legyen az új vagy használt autó, egyes márkák és modellek elsőbbséget élveznek másokkal szemben. A népszerűség oka a megbízhatóság, a minőség vagy a közönségkedvenc karosszériák.

A Toyota, a Ford, na és a Volkswagen sem szégyenkezhet, ha a népszerűségi versenyben elért helyezésekről kell nyilatkozni. A Volkswagen sok garázsban ott parkol, az autókereskedők is gyakran adnak el a régi vagy éppen az újabb modellekből. Természetesen vannak olyan modellek, amik kelendőbbek másoknál, ilyen az Európában toronymagasan a legnépszerűbb autók egyike, a Volkswagen Golf.

Mi történik akkor, ha az a modell, amiben minden nap elindul munkába és amit a garázsba gondosan leparkol este, már nem gördül le többé a gyártószalagról? Azok a modellek, amiknek a gyártását az autógyár beszüntette, nem készülnek többé újonnan. Ez azzal a sajnálatos következménnyel jár, hogy az eredeti, gyári alkatrészek sem készülnek el hozzájuk többé. A régi modell tulajdonosa egy idő után nem tud új gyári alkatrészt vásárolni az autóhoz.

A használt autójához ne keressen máshol alkatrészt, csakis a mi megbízható Volkswagen bontónkban! Ne essen kétségbe, ha arról értesül, hogy többé nem elérhetőek az új, gyári alkatrészek, mert a bontott változatokkal is ugyanolyan jól jár, sőt még jobban!

Az új alkatrészek nem elérhetőek, nehezen beszerezhetőek vagy nagyon sokat kell rájuk várni? Ez nem azt jelenti, hogy Ön nem juthat eredeti autóalkatrészhez. A Volkswagen bontónkban olyan modellekből talál kitűnő állapotú, válogatott alkatrészeket, amiket helyben szedtünk darabjaira. A bontónkba folyamatosan érkeznek balesetes, forgalomból kivont, leadott járművek, amikből még kiváló bontott alkatrész válik.

A bontott alkatrész előnye, hogy olcsóbb, mint az új változat, gyorsabban és könnyebben hozzá lehet jutni. Arról nem is beszélve, hogy a megfelelő típusból származó autóalkatrész pontosan illik az Ön autójába is.


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu