+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Megtalálni a legjobb autóbontót Budapesten? Ez nem egyszerű feladat egy autós számára, aki szeretné leadni a járművét bontásra.

A felelősségteljes tulajdonosok időt szánnak arra is, hogy az autójuk számára megtalálják az a helyet, ahol a jármű befejezi a pályafutását. A tájékozott autósok jól tudják, hogy nem minden autóbontó egyforma. A különbség abból adódik, hogy mennyire folytat egy autóbontó legális tevékenységet. A főváros legjobb bontói követik a szabályokat és nem kötnek kompromisszumot semmiben sem.

A mi budapesti autóbontónk a legjobb, ezt büszkén ki tudjuk jelenteni. Ezt a címet azzal is ki tudta vívni, hogy a megnyitása óta folyamatos fejlesztésekkel javítja a szolgáltatásai színvonalát. A bontó évtizedek óta működik, ezalatt az idő alatt a korszerűsítésre helyeztük a fókuszt és a vállalkozás méreteinek növelésére. Fontosnak tartjuk, hogy a környezetvédelem is helyet kapjon a bontó működtetésének fő szempontjai között. Ez az autóbontás világában fontos kérdés, hiszen veszélyes hulladékkal dolgozunk, az újrahasznosításra alkalmatlan autóalkatrészek komoly hatással vannak a környezetre.

A bontóba bevett autókat olyan technológiával szedjük darabokra és olyan berendezésekkel dolgozzuk fel, a hatályos előírások betartása mellett, amik a környezetvédelmet maximálisan támogatják. A budapesti autóbontónk sikeres munkáját a sok éves tapasztalatunk is segíti, amit ezen a területen szereztünk. Nem csak bontunk, értékesítünk is, a szétszerelt, válogatott autóalkatrészeket más jármű tulajdonosoknak adjuk tovább kedvező áron.

Az autók élete nem áll meg ott, hogy a tulajdonosuk már nem ül a volánjuk mögé. Bekerülnek egy autóbontóba, ideális esetben pedig újrahasznosítják az egyes alkatrészeiket és a hulladékot pedig feldolgozzák. Válasszon erre a célra olyan autóbontót a fővárosban, ami minden kihívással meg tud birkózni! Döntsön a mi bontónk mellett! A honlapunkon közzétettük a fővárosi autóbontónk elérhetőségeit, ezeken minden tájékoztatást megadunk az érdeklődőknek.


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu