+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Vásároljon bontott autó alkatrészeket, spóroljon okosan! Cégünk csak ellenőrzött, jól működő termékeket értékesít, így nincs kockázat, ha hozzánk fordul.

Alkatrészt előbb-utóbb minden autóhoz kell vásárolni, hiszen sérülhet a jármű, de teljesen természetes az is, hogy a használat során kopik: egyes alkatrészek gyorsabban, mások lassabban, de mindenen nyomot hagy az idő vasfoga. Ilyenkor jön a kérdés, hogy vajon megéri bontott autó alkatrészeket vásárolni vagy inkább költsön többet, de válassza az újakat?

A kérdésre nincs egyértelmű, minden esetben érvényes válasz, ugyanis sok tényezőtől függ. Ritkán, de új alkatrészekkel is előfordul, hogy hibásak, nem működnek, nem megbízhatóak, de a bontottak is szolgálhatnak még hosszú évekig tökéletesen. Az biztos, hogy akár az új, akár a bontott verzió mellett dönt, csak megbízható cégtől vásároljon, ahova vissza tud menni, ha problémát észlelt!

Bontott alkatrészt semmiképp sem érdemes magánszemélytől vásárolni, de olyan cégtől sem, ahol nem adnak garanciát rá. Aki hozzánk fordul, az csak jól járhat, több okból kifolyólag is:

  • csak ellenőrzött, jól működő alkatrészeket értékesítünk,
  • vállalunk javítást, szervizelést is,
  • nagy tapasztalattal rendelkezünk,
  • minden előírást betartva működünk,
  • választékunk széles,
  • kedvezőek az áraink.

Bármilyen típusú is az autója, biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja, amire szüksége van. A megbízható forrásaink, az alapos, nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink és a szigorú minőségellenőrzés a garancia arra, hogy elégedett lesz, ha nálunk vásárol.

Cégünk regisztrált autóbontó, a környezetvédelmi előírásokat betartva dolgozik. Legfőbb célunk, hogy ügyfeleink minden esetben hozzánk forduljanak, ha szükségük van valamelyik szolgáltatásunkra, ezért szabályosan, precízen és kedvező áron dolgozunk.

Amennyiben sikerült felkeltenünk az érdeklődését, tájékozódjon honlapunkon, és bátran forduljon hozzánk, ha kérdése merült fel! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken.


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu