+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Volkswagen bontónkban minden alkatrész megtalálja az új gazdáját. A használt autóalkatrészek egy használt autóban új életet tudnak kezdeni. Válogatott alkatrészeket találnak nálunk a vásárlók.

Van egy régi Volkswagenje és már nem tudja autóként használni? A balesetes, roncs állapotú vagy felesleges autókat várjuk a Volkswagen bontónkban, ahol megsemmisítjük egy részüket. A még jó állapotú alkatrészeknek nem áldozott le az élete, mert értékesítjük őket más Volkswagen tulajdonosoknak. Ha Ön Volkswagen tulajdonos, akkor várjuk a Volkswagen bontónkban! Leadhatja nálunk a régi autóját és ezzel helyet, kellemetlenséget tud spórolni, de a még meglévő autójához is be tud szerezni alkatrészt tőlünk.

Egy régi autóval minek pepecselni, csak a gond van vele, kérdezhetnék azok, akik új autóval rendelkeznek. Azonban mi is tudjuk, hogy az autókhoz könnyű ragaszkodni, emlékek kötődnek hozzájuk, de a már megszokott, jól ismert járművekkel szívesebben is utazik az ember. Ha az életkoruk és az állapotuk indokolja, miért ne lehetne fenntartani őket? A Volkswagen bontónkban a használt Volkswagenek tulajdonosait szívesen látjuk, akiknek szükségük van egy-egy, újabb alkatrészre. Vannak olyan autóalkatrészek, amikért igenis érdemes egy Volkswagen bontót felkeresni, mert már nem gyártják őket, nem pontosan ugyanabban a formában kaphatóak, mint ami az adott típushoz illene. A Volkswagen bontónkban minden típushoz, színhez találhat megfelelő alkatrészt, ajánlott többször is átfésülni az aktuális választékot. A sokszínű kínálat természetesen megbízhatós minőséggel is párosul, mert ügyelünk a precízen válogatott alkatrészekre. Felni, kapcsolók, lámpák, visszapillantó tükör vagy fék alkatrész is elérhető egy bontóban.

Az autóbontónkban a használt, kiválogatott és jó állapotú autóalkatrészek között tud válogatni a Volkswagen tulajdonos. Ha nagy választékot, ismert minőséget keres, akkor nem érdemes átsiklani az autóbontónk kínálata felett. Kérje a kollégáink segítségét, ha úgy döntött, szeretne nálunk körülnézni! Az elérhetőségeinket a honlapunkon tettük közzé.


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu