+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Autóbontás legálisan és környezetbarát technológiával. A járművek útja a forgalomból való kivonás után egy autóbontóba vezet, de milyenbe?

Az autók vagy elhasználódnak, ezzel együtt elöregednek vagy hamarabb véget vet az utakon betöltött pályafutásuknak egy váratlan baleset. Hány éves jármű számít már túlkorosnak? Ha az autót rendszeresen használják, akkor már 15 év alatt megtörténik a műszaki állapotának a leromlása. Az alkatrészek lassan tönkremennek, az autó egyre kevésbé lesz megbízható és biztonságos. A totálkár állapotának elérése már csak idő kérdése innentől kezdve.

Az autóbontást legálisan elvégezzük az autóbontónkban minden autó tulajdonosnak, aki szeretné szabályos keretek között szétbontatni a járművét. Sajnos hazánkban nagyon elterjedt az illegális autóbontás, a bontásra ítélt autóknak a nagy része ilyen bontókban végzi. Ez több okból is kerülendő. Komoly probléma például, hogy a nem legális autóbontás együtt jár a környezetszennyezéssel. Egy minden engedéllyel rendelkező bontóban, ahol az összes követelmény teljesül, a legális autóbontás az érvényben lévő, környezetvédelmi előírások szerint történik. Az autóbontónak van veszélyes hulladék-kezelési engedélye, hiszen az autó már veszélyes hulladéknak minősül. A bontó kialakítása ennek megfelelően nem engedi, hogy a környezetbe jussanak az olyan anyagok, mint az olaj. Nem a környezettudatos működés hiánya az egyetlen, ami egy illegális bontóban gond. A bontott alkatrészek sokszor nem felelnek meg a minőségi elvárásoknak sem. A legális autóbontásból származó autóalkatrészek megbízhatóbbak.

Nem mindegy, hogy az a hely, ahol bontással foglalkoznak, milyen technológiával dolgozik, milyen engedélyekkel rendelkezik és hogyan intézi a bontás teljes folyamatát. Forduljon bizalommal a mi bontónkhoz, ha az autóbontást legálisan művelő cégeket részesíti előnyben! Az autóját a telephelyünkön átvesszük és térítésmentesen szétszereljük. A további felvilágosításért vegye fel a kapcsolatot a honlapunkon szereplő elérhetőségeken velünk!


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu