+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Egy regisztrált autóbontóba szeretné a járművét leadni? Ez a legjobb döntés, amit csak hozhat, amivel Ön is jól jár!

Az autóbontás eredményeként hulladék keletkezik, illetve olyan bontott alkatrészek, amiket még további járművekben újra lehet hasznosítani. Egy olyan autóbontóban, ahol a fő szempont a profit, nem fordítanak annyi energiát, költséget és szervezést a szabályok, előírások betartására. Ez természetesen rá is nyomja a bélyegét az autóbontás folyamatára.

Egy regisztrált autóbontóban sok szabálynak kell megfelelnie a bontónak. Az egyik követelmény az autóbontó telephelye, ahol a bontás zajlik. A telephelynek műszakilag tökéletesen felszerelt és kifogástalan állapotú berendezésekkel kell rendelkeznie. A bontás és a hulladékkezelés, az alkatrészek és a hulladék tárolása szigorú szabályokhoz kötött. A főbb szempontok közé tartozik természetesen a környezetvédelem. Ez egy nem regisztrált bontóban nyilvánvalóan nem szempont, így a bontások lebonyolítása legtöbbször komoly károkozással jár.

regisztrált autóbontóban a szakszerű bontáshoz elengedhetetlen eszközök, berendezések kaphatnak helyet. Ezeket az eszközöket csak olyan alkalmazottak kezelhetik, akik rendelkeznek szakirányú végzettséggel, képesek a bontást jól végezni. A bontás mellett a szelektálás is a helyszínen történik, mert a még eladható alkatrészeket ellenőrizni, csoportosítani és tárolni kell. Amit nem lehet értékesíteni és járműbe szerelni, azt a telephelyen megsemmisítik, tárolják és elszállítják. A regisztrált autóbontó minden, bontásra bevitt járműről igazolást állít ki és ad át a volt tulajdonosnak. A bontási átvételi igazolást csak regisztrált autóbontó tud kiállítani. Ha ez nincs meg, az autó tulajdonosa sem tudja bizonyítani a bontást.

Az autója már csak arra jó, hogy a bontóba kerüljön? Ne döntsön egy autóbontó mellett csak azért, mert közel van vagy ezt találta meg legelsőnek! A regisztrált autóbontókat részesítse előnyben, ha szabályos bontást szeretne! A regisztrált autóbontónkat el tudja érni a honlapunkon megtalálható telefonszámon vagy pedig üzenetben.


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu