+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Autóbontás regisztrált cégtől, megbízhatóan, az előírásokat betartva, megfizethető áron! Keressen fel minket Ön is, és bízza ránk roncsautója bontását!

Amikor egy autó totálkárossá válik, akár baleset, akár valami más miatt, általában nem marad más lehetőség, mint az autóbontás. Ehhez mindenképp érdemes egy legálisan működő, vagyis regisztrált autóbontót keresni, ugyanis így biztosak lehetünk benne, hogy minden a jogszabályok és a környezetvédelmi előírások betartásával történik és a jármű nem valahol a természetben köt majd ki. Azonban sokan nem tudják, hogy pontosan mi mindenre is van szükség az autóbontáshoz, ugyanis nem csak egyszerűen le kell adni hozzá az autót.

Először is fontos kérdés, hogy magánszemélyként vagy cégként szeretnénk igénybe venni a szolgáltatást. A magánszemély által végeztetett autóbontáshoz szükség van magára a járműre, a tulajdonosra vagy annak meghatalmazottjára, a forgalmi engedélyre, illetve a törzskönyvre, vagy annak hiányában az okmányirodából beszerzett vesztési nyilatkozatra. Ezek közül, ha valamelyik nem áll rendelkezésre, akkor az autóbontás nem végezhető el, ugyanis a dokumentáció fontos része a munkának. Ha céges járműről van szó, akkor a fenitek mellett cégkivonat és aláírási címpéldány is szükséges a bontás megkezdéséhez. Azt javasoljuk, hogy amennyiben autóbontás előtt áll, alaposan tájékozódjon, és inkább vegye fel a kapcsolatot előre a kinézett céggel, és tisztázza velük, hogy pontosan milyen dokumentumokat kérnek! Érdemes mindennel felkészülni, mert igen bosszantó tud lenni, amikor egy irat hiánya miatt húzódik a bontás. Amennyiben Ön éppen egy megbízható, regisztrált cég után kutat, a legjobb helyen jár! Csapatunk kedvező feltételekkel vállalja az autóbontást Budapesten, érdemes hozzánk fordulni ennek kapcsán.

Ha bővebb tájékoztatásra van szüksége a szolgáltatással vagy az árakkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére akár még a mai napon, és válaszolnak minden kérdésére.


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu