+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Volkswagen bontónkban az Ön autója is új életet tud kezdeni. A régi, sérült, forgalomból kivont járműveknek itt nem ér véget az élete.

Egy autóbontóban egyszerre több dolog is történik. Véget ér egy autó élete, de egyes alkatrészek új járműbe kerülnek, így jut hely számukra a körforgásban. Ennek köszönhetően az ügyfelek is sokfélék egy autóbontóban. Várjuk azokat az autótulajdonosokat, akiknek bontásra ítélt autójuk van és azoknak az ügyfeleknek is van keresnivalójuk nálunk, akik a bontott autóalkatrészek iránt érdeklődnek.

A mi budapesti Volkswagen bontónkban minden, már csak bontásra alkalmas Volkswagen bekerül a kollégáink keze alá, akik szétszerelik és darabjaira szedik az autókat. Az autóbontást megelőzi egy adminisztráció, amihez szükség van bizonyos dokumentumokra. Az autóbontás után pedig még hátra van a szelektálás. A szétszerelt autó a Volkswagen bontóban darabjaira hullik és az így kapott, használt autóalkatrészek szigorú osztályozás alá esnek. Az osztályozás egyben selejtezést is jelent vagyis azokat az alkatrészeket, amiket már nem lehet újrahasznosítani, hulladéknak adják el, a többi autóalkatrészt pedig bontottként értékesítik kollégáink.

A regisztrált Volkswagen bontónkban az Ön autójának is jut hely. A már nem használt Volkswagent nem kell a garázsban kerülgetnie és nem kell azzal sem időt töltenie, hogy valamilyen módon túladjon rajta. Keresse fel bizalommal a Budapesten található Volkswagen bontónkat és mi elvégezzük a szükséges lépéseket a teljes bontáshoz! Mindenképpen válogassa meg, hogy a régi Volkswagenjét hová viszi be, mert nem minden autóbontóban végeznek szabályos, legális bontást! A regisztrált autóbontókat részesítse előnyben, ha azt szeretné, hogy minden az előírásoknak megfelelően menjen! Segítünk Önnek is!

Volkswagen bontónk elérhető szolgáltatásairól többet is megtudhat, ha felveszi a kapcsolatot a munkatársainkkal. A cégünk honlapján minden elérhetőséget közzé tettünk, lépjen kapcsolatba velünk és tájékozódjon, mielőtt a szolgáltatásainkat választja!


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu