+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

A bontott autó alkatrészekkel megspórolhatja a jármű felújítás költségeinek jelentős részét. Az autója új életre kel és még olcsón is megúszhatja a felújítást.

Az autókról úgy kell gondoskodni, mint egy lakásról. Az autókat is rendszeresen használjuk, ennek következtében pedig nyomot hagy rajtuk a használat. A változás egyaránt érinti az autó külsejét és belsejét is, beleértve azokat a részeket, ami a motorháztető alatt és az utastérben van. Hiába vigyáz úgy egy autó tulajdonos az autójára, mint egy hímes tojásra, az idő akkor is megteszi a dolgát. A kopó alkatrészek előbb utóbb elérik az élettartamuk határát, a kárpit is megkopik és a karosszéria sem biztos, hogy makulátlan marad évekig. Ez azt jelenti, hogy az egyes alkatrészeket cserélni kell, ha másért nem, azért, mert elöregedtek, elhasználódtak. A kérdés már csak az marad, hogy mennyit kell költeni a cserére. Gondolkodjon bontott autó alkatrészekben, ha felújításra kerül a sor!

bontott autó alkatrészek megvásárlása egy autó tulajdonosnak jó lehetőséget ad arra, hogy minél több dolgot ki tudjon cserélni és a tervezett autófelújítást kivitelezni annak minden pontjában. Egy ilyen döntés azzal az előnnyel jár, hogy nem feltétlenül kell apránként felújítani, hanem akár minden, szükséges alkatrészt pótolni lehet a bontott autó alkatrészek segítségével!

bontott autó alkatrészek megvásárlásának megvan az az előnye, hogy ugyanannyi pénzből több alkatrészt tud megvásárolni, mint az új termékeknél. Ezek válogatott, kiváló állapotú termékek. Mivel használt a termék, olyan modellből kerül bontásra, amit lehet, hogy nem gyártanak már. Akinek ilyen autója van, annak nehéz új alkatrészekből olyat találni, ami illik a régi helyére.

Forduljon bizalommal az autóbontónkhoz akkor is, ha nem beadni szeretne járművet, hanem inkább bontott autó alkatrészeket keres felújításhoz! A szükséges, használt autó alkatrészek beszerzésének feltételeiről érdeklődjön akár azonnal! A honlapunkon megadott elérhetőségeinken az aktuális árakról is kérjen információt!


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu