+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Az autóbontáshoz egy megbízható műhely kell, ahol a bontásra ítélt autókat szétszerelik, az alkatrészeket pedig szétválogatják. Nem minden autó használhatatlan, amit a tulajdonosa már nem szeretne magáénak tudni. A balesetes autók, a totálkárosra törött, sérült, vagy egyszerűen csak túl öreg járművek már nem alkalmasak arra, hogy a forgalomban lehessen velük közlekedni, de másra még igen. A forgalomból kivont autók még újjászülethetnek egy másik autó részeként. Ehhez egy autóbontó az első állomás.

Az autóbontókban komoly és felelősségteljes munka folyik, ahogyan a mi budapesti autóbontónkban is. A szakemberek a beérkező autókat szétválogatják, átvizsgálják és szétszerelik, az alkatrészeket pedig osztályozzák. A besorolás aszerint történik, hogy a bontott autó alkatrészeinek mi lesz a sorsa. A még jó állapotban lévő, használható alkatrészek újra felhasználásra kerülnek, és a későbbiekben, egy következő autóban kezdenek új életet.

Azok számára ideális tehát egy budapesti autóbontó felkeresése, akik rendelkeznek egy számukra feleslegessé vált járművel, amit valószínűleg már nehéz lenne, vagy éppen lehetetlen eladni. Nekünk egyetlen autó sem haszontalan, hiszen nálunk csak a felvásárlás után kezdődik az autó, de legalábbis egyes alkatrészeinek új korszaka! Ha nem szeretné vesztegetni az idejét a hirdetésre, a vásárlókkal történő foglalkozásra, keresse fel budapesti autóbontónkat! Szolgáltatásaink köre itt még nem ér véget, ugyanis budapesti autóbontónkban javítást is vállalunk, de forgalmazunk bontott alkatrészt és még lakatos munkákat is ránk bízhat! Nem véletlen, hogy ilyen sokoldalú műhelyt működtetünk, hiszen közel harminc év tapasztalatával a hátunk mögött már sokoldalú tudásra, gyors és rutinos munkastílusra tettünk szert, amihez kiváló eszközparkkal is rendelkezünk.

Autóbontónk Budapesten minden elvárásnak és szabálynak eleget tesz. Ha ilyen budapesti autóbontót keres, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeink egyikén!


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu