+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

A bontásra átvett autók beszállítása minden ügyfélnek elérhető szolgáltatás. Nem probléma, ha nem tudja megoldani a szállítást vagy az autó nem működőképes.

Az autóbontóba vezető út a totálkáros, forgalomból kivont, elöregedett autók utolsó útját jelenti az újrahasznosítás vagy a bezúzás felé. Az ügyfélnek csak annyi a dolga, hogy felveszi a kapcsolatot az autóbontóval és a járművet eljuttatja a helyszínre, ahol a bontás zajlik. Tudjuk, hogy nem minden járművet lehet könnyen a bontóba juttatni. A bontásra átvett autók beszállítását nyugodtan meg tudja rendelni tőlünk.

Egy olyan szolgáltatásról van szó, ami a legtöbb autó tulajdonos számára nagyon praktikus és egyszerűbbé teszi az ügyintézést. A gépparkunk rendelkezik olyan járművel, ami a vontatást, a bontásra átvett autók beszállítását le tudja bonyolítani. A megadott címre kiküldjük a vontatót, ami a bontásra szánt autót elviszi az autóbontóba. Ennek köszönhetően Önnek már nem kell külön bérelnie egy autóvontatót vagy pedig más módon eljuttatni az autót hozzánk, mert a bontásra átvett autók beszállítása a  mi feladatunk.

bontásra átvett autók beszállítása az autóbontóban történő átvételt váltja ki. A munkatársaink az ügyféllel egyeztetett időpontban, az előre megadott címre érkeznek meg, ahol átveszik a roncsautót. Persze nem csak azokat a járműveket szállítjuk el az autóbontó telephelyére, amik közlekedésre alkalmatlanok. Ha az ügyfél szeretné, megoldható a beszállítás anélkül, hogy az ügyfél erre időt és energiát szánna. Ezt követően, az iratok bemutatása után, már csak a bontási igazolás kiállítását kell megvárni.

Az autót, amivel már nem tud mit kezdeni, egyszerűen csak bízza ránk, ahogyan a bontásra átvett autó beszállítását is! A szolgáltatásainkról bővebb felvilágosítást tudnak nyújtani a munkatársaink. Lépjen kapcsolatba az autóbontónkkal a weboldalon feltüntetett elérhetőségek bármelyikén! Nem kell a használhatatlanná vált autóját kerülgetnie, egyszerűen csak hívja az autóbontónkat és mi minden lépésben segítünk Önnek is!


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu