+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Autóalkatrészek értékesítésével foglalkozunk, méghozzá a bontott alkatrészek eladásával. A mi termékeink nemcsak olcsók, hanem megbízhatóak is!

A bontásra ítélt gépjárművek sorsa meg van pecsételve, de nem tűnnek el teljesen a forgalomból. A járművek között szép számmal vannak olyanok is, amik nem sérültek meg annyira, hogy minden alkatrészük használhatatlanná vált vagy nem öregedtek el annyira, hogy már csak hulladéknak jók. A bontott autókból bontott alkatrészek kerülnek ki, amiket tovább lehet értékesíteni. Mi is értékesítünk autóalkatrészeket, amik további felhasználásra tökéletesen alkalmasak.

Az autóalkatrészek értékesítése a közvetlenül nálunk bontott járművekből származó alkatrészek bevonásával történik. A bontott alkatrészek egyik nagy előnye, az új változatokhoz hasonlóan, hogy gyári elemek. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő típust kiválasztva probléma nélkül illeszkednek a többi alkatrészhez. Amikor bontott alkatrészt vásárol egy autó tulajdonos, többek között arról is meg kell bizonyosodnia, hogy az alkatrész nem utángyártott, tehát rendelkezik gyári cikkszámmal.

A gyártás kérdése mellett még van néhány dolog, amit szintén ellenőrizni kell egy autóalkatrésznél. Az alkatrész kifogástalan állapota alapvető követelmény, ennek a biztosítása az autóalkatrész értékesítéssel foglalkozó cég felelőssége. A konkrét kritériumok alapján kiválogatott, ellenőrzött minőségű bontott alkatrészek kerülhetnek csak eladásra.

Fontos megemlíteni, hogy nem minden autóalkatrészből ajánlott használtat vásárolni. A legtöbb alkatrész jól illeszkedik, megbízhatóan működik és nincs vele probléma. Azok az alkatrészek, amik a használat közben erősen kopásra hajlamosak, egy bizonyos életkor után már nem használhatóak tovább. Ilyen például a lengőkar is, amiből az új megbízhatóbb teljesítményre képes, mint egy kopott változat.

Az autóalkatrészek értékesítése az egyik fő tevékenységünk, ezért minden vásárlónak tudunk olyan kínálattal szolgálni, ami az igényeihez jól illeszkedik. Vásároljon általunk értékesített autóalkatrészeket!


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu