+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Regisztrált autóbontóban korrekt piaci árat kap a használt járműért! Ne kerülgesse a használt autóját, hanem tegye pénzzé!

Az autóbontókban a használt, forgalomból kivont járművek és roncsautók elérik a pályafutásuk végét. Darabokra szedik őket és a még újrahasznosítható darabjaikból más járművek profitálnak. A bontott autó alkatrészeket a szétszerelést követően tovább adják, illetve értékesítik. Az Ön régi autója új életre kelhet egy regisztrált autóbontóban. A régi autó darabonként, alkatrészenként éled újjá több, másik járműben. A használt, de még jó állapotú gumiabroncsok, a karosszéria darabjai, a fék vagy akár az ablakmosó lapát is megkezdheti a második életét egy másik járműben.

regisztrált autóbontóban a sérült autóknak és a totálkáros járműveknek éppen úgy van esélye, mint az öreg és a használt autóknak. A szétszerelés és a bontó szolgáltatásai minden autó tulajdonosnak előnyére válnak. Az autó szétszereléséről megkapja a szükséges dokumentumokat, a bontási igazolást az ügyfél, amivel igazolni tudja az illetékeseknél, hogy megtörtént a bontás és a forgalomból való kivonásnak nincsen akadálya.

A regisztrált autóbontóban nem csupán a szükséges adminisztráció készül el, hanem a jármű alkatrészeinek újra hasznosítása. Ha egy autó tulajdonosnak autó alkatrészekre van szüksége, a regisztrált autóbontóból származó alkatrészek között is válogathat. A sérült, használt vagy roncsautók tulajdonosainak korrekt autóbontó árakon fizetjük a jármű vételárát. A végleges ár mindig egyéni, mert alaposan fel kell mérni az állapotát a járműnek ahhoz, hogy pontos árat tudjunk mondani.

regisztrált autóbontóban minden autót beveszünk, illetve megvásárolunk, attól függően alakítjuk az árakat, hogy milyen márkájú, típusú, korú, műszaki állapotú a jármű. Keressen minket bizalommal és szabaduljon meg jó áron a régi kocsijától! A roncs autó is érhet pénzt, hiszen lehet olyan alkatrésze, amit még tudunk értékesíteni! Minden tájékoztatást megadunk az érdeklődőknek a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu