+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Regisztrált autóbontóban rendben zajlik le a bontás, legális keretek között. Minden autótulajdonosnak, aki véglegesen ki akarja vonni a járművét a forgalomból, hivatalos úton, autóbontóba vezet az útja. Nincs más módja annak, hogy törvényesen kerüljön ki a forgalomból egy jármű, ezért fontos olyan bontóra bízni az autó szétszerelését, ami a szükséges dokumentumokkal rendelkezik és minden, aktuális szabályozásnak eleget tesz a működése.

A regisztrált autóbontók elvégzik a hozzájuk beszállított járművek bontását és arról adnak egy hivatalos bontási igazolást a tulajdonosnak, amivel a forgalomból való kivonás eljárása befejeződhet. A szétszerelt autó alkatrészeit gondos válogatásnak vetik alá a bontóban. Mivel rendelkeznek a szükséges engedélyekkel és szerepelnek a regisztrált autóbontók listáján, a bontónak joga van értékesíteni azokat a bontott alkatrészeket, amik megfelelnek a minőségi követelményeknek. A szelektálás után a használható jármű alkatrészeket értékesítik autókereskedők, illetve vásárlók számára. Egy engedély nélküli bontóban nemcsak az illegális autó kereskedelemmel kell számolni, hanem a környezetszennyező eljárással is, amit a bontás közben alkalmaznak. Egy regisztrált autóbontóban figyelnek arra, hogy káros anyagok ne jussanak a környezetbe, erre kötelezi a bontót az érvényben lévő

Azok a bontók vagy bontással foglalkozó személyek, amik nem regisztrált autóbontóként működnek, bírságot, illetve szabadságvesztést is kaphatnak, ha jogerősen elítélik őket. Ne vigye autóját olyan helyre, amit nem ellenőrzött le, legyen tudatos az autóbontással kapcsolatban is!

Amennyiben az autóbontás aktuális és úgy alakult vagy úgy döntött, hogy a járművétől végleg elbúcsúzik, mi vagyunk az a regisztrált autóbontó, aminek a segítségével az utolsó lépéseket is megteheti a hivatalos eljárásban. Segítünk abban, hogy egyszerűen és szabályosan intézhesse a forgalomból kivonást.  A teendőkről érdeklődjön a kollégáinknál és a bővebb felvilágosításért lépjen kapcsolatba velünk az egyik elérhetőségünkön!


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu