+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Az autóknak szükségük van helyre arra az időre, amikor éppen nem használják őket, a garázs vagy a kocsibeálló erre a célra épül. Annak az autónak már nincs hely benne, ami nem működöképes. Egy autót azonban nem olyan egyszerű eltüntetni, mint amilyen könnyű például egy régi cipőt lecserélni. Mi legyen a régi autó sorsa? A legjobb helyen kétségkívül egy autóbontóban van.

Aki a fővárosban vagy a környékén él, annak az autóbontók Budapesten jelentenek kézenfekvő megoldást. De ne olyan sietősen, mert ebben a kérdésben sem szabad elhamarkodott döntést hozni. Ahogyan nem megyünk be bárhová, amikor például orvosra van szükségünk, úgy azt sem lehet találomra kiválasztani, hogy melyik budapesti autóbontóra bízzuk a régi vagy tönkrement jármű szétszerelését.

Mi egyike vagyunk azoknak az autóbontóknak Budapesten, amik a színvonalas szolgáltatások kialakítására és megtartására törekednek. A mi érdekünk is, hogy budapesti autóbontóként a legszélesebb ügyfélkört szerezzük meg és szolgáljuk ki. Mit tudunk nyújtani ennek a célnak a megvalósítása érdekében? Betartunk minden előírást és szabályt, olyan körülményeket alakítunk ki, amik lehetőséget biztosítanak a gyors és minőségi munkára. Azt is fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink a lehető leggyorsabb és egyúttal kifogástalan kiszolgálásában részesüljenek. Ennek érdekében teljeskörűen modernizált és környezetvédelmi szempontból is kifogástalanul működő budapesti autóbontót működtetünk. A hozzánk leadott járművekért reális árat fizetünk, az autókat válogatjuk és bontjuk, az alkatrészeket csoportosítjuk és ha lehet, akkor újrahasznosítjuk. Az egész folyamat nem igényel végeláthatatlan papírmunkát és mi is arra törekszünk, hogy a legrövidebb úton segítsük a járművek útját a végállomásukig. A bontás mellett alkatrészeket is forgalmazunk, illetve javítunk is.

Lépjen kapcsolatba a budapesti autóbontónkkal, ha már nem szeretné a régi autóját kerülgetni és gyorsan, rendben le akarja tudni a bontást!


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu