+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Autóbontónk Budapestem regisztrált, legálisan működő cég, ahol fontos cél, hogy minél kevesebb legyen a feleslegessé vált alkatrész.

Napjainkban a környezetvédelem az egyik legfontosabb téma, hiszen sajnos már olyan szintet ért el a globális felmelegedés, ami mellett senki sem mehet el szó nélkül, mert egy mindenkit érintő gondról van szó. Fontos, hogy igyekezzünk olyan döntéseket hozni, amikkel a lehető legkevésbé ártunk a környezetünknek. Ebbe beletartozik az is, hogy megfelelően gondoskodunk a használhatatlanná vált járművünk sorsáról. Amennyiben Ön éppen ezzel kapcsolatosan keresgél, jó helyen jár, ugyanis autóbontónk Budapesten minden környezetvédelmi előírást betartva végzi a munkáját.

Autóbontónk Budapesten kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a lehető legkevesebb legyen a felesleges alkatrész. Egy autóbontás során persze elkerülhetetlen a hulladék keletkezése, azonban rendkívül fontos, hogy a még használható alkatrészek ne kerüljenek kidobásra. Természetesen a megbízható működés az első, ám, ha valami még használható, akkor az egy alapos ellenőrzés és szükség esetén javítás után az eladó bontott alkatrészek közé kerül. Autóbontónk Budapesten ezzel is igyekszik hozzájárulni a világszerte hatalmas mennyiségben keletkező hulladék csökkentéséhez. Sajnos sokan gondolják úgy, hogy ez csepp a tengerben, azonban az elmúlt évek során már rengeteg olyan alkatrészt adtunk el, amit azóta is zökkenőmentesen használ az új tulajdonosuk és így nagy mennyiségű veszélyes hulladéktól kíméltük meg környezetünket. Autóbontónk Budapesten természetesen a használhatatlan részek sorsáról is a környezetvédelmi szempontoknak megfelelően gondoskodik.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, ne habozzon, bátran keresse fel autóbontónkat Budapesten! Ha roncsautóját szeretné jó kezekben tudni vagy ha bontott alkatrészeket keres, forduljon hozzánk bizalommal, válasszon Ön is regisztrált, a környezetvédelmi előírásokat betartva dolgozó céget! Munkatársaink szívesen válaszolnak a kérdéseire a megadott elérhetőségeink bármelyikén.


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu