+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Bontott alkatrészek, regisztrált bontóból, megbízható vállalkozás, kiváló termékek, kedvező áron, felejtse el a bonyodalmakat!

Egyesek azt gondolnák, hogy autójukhoz a bontott alkatrészeket bárhonnan megvásárolhatják, akár magánemberek hirdetésein keresztül is. Az igazság az, hogy kizárólag regisztrált bontóból szabad beszerezni ilyen termékeket, ugyanis ellenkező esetben az ember komoly bonyodalmakra számíthat. A kétes eredetű alkatrészeknél felmerülhet az is, hogy lopottak, és, ha ez valójában így is van, az érintettek hosszadalmas procedúrára számíthatnak a hatóságoknál.

Amennyiben Ön elkerülné a kellemetlenségeket, büntetéseket, válassza regisztrált bontónkat a bontott alkatrészek vásárlásához! Termékeinkkel nincsenek kockázatok, hiszen odafigyelünk a szigorú szabályok betartására. Áraink kedvezőek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia a megbízható helyről származó termékekért.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu