+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Regisztrált autóbontónk az Ön rendelkezésére is áll, ha kedvező áron szeretne kiváló minőségű alkatrészeket vásárolni autója javításához!

Amint a garancia ideje lejár, az autó javíttatásának minden költsége a tulajdonost terheli, kivéve persze a biztosítási eseményeket, de ezek más lapra tartoznak. Ha a javítóműhelyre bízzuk az alkatrészek beszerzését, az lényegesen leegyszerűsíti a dolgunkat, ám jelentősen megdrágíthatja a javítást, hiszen bármekkora összeget kiszámlázhatnak az alkatrészekért, amelyek nem feltétlenül gyáriak; lehetnek utángyártottak is. Ezeknek viszont a legtöbb esetben akad egy közös tulajdonságuk: rosszabb minőségűek azoknál, amelyeket az autót gyártó vállalat bocsát az ügyfelei rendelkezésére, persze magasabb áron. Nem szükséges azonban vagyonokat fizetni a gyári alkatrészekért, hiszen a regisztrált autóbontókban minden megtalálható, amire csak szükségünk van, és egyes alkatrészek esetében azok használt mivoltával, illetve még a futásteljesítménnyel sem kell foglalkoznunk, hiszen tartósak és kiváló minőségűek – mégiscsak a gyárból származnak.

Azért érdemes a regisztrált autóbontókban vásárolni, mert így biztosak lehetünk a kiváló – gyári – minőségben, hiszen ezek a telepek legálisan és a szabályokat betartva működnek, és ez alapvető, ha emberéletek is veszélybe kerülhetnek. Egy regisztrált autóbontóban kizárólag olyan alkatrészeket lehet megvásárolni, amelyek alapos vizsgálaton estek át, biztonságosak, és persze minden előírásnak megfelelnek.

Könnyű felismerni egy regisztrált autóbontót, már csak a dokumentációkról is, hiszen minden egyes, bontott alkatrészhez komplett adminisztráció is tartozik, amelyen feltüntetik az alkatrész típusát, állapotát, felhasználási feltételeit, és még hosszasan sorolhatnánk; egy illegális autóbontóban ilyesmivel nem találkozhatunk. Gyanakvásra adhat okot az is, ha használt kopóalkatrészeket kínálnak; fékbetétet, tömítést és ehhez hasonló alkatrészeket regisztrált autóbontóban nem lehet megvásárolni.

Ha felkeltettük az érdeklődését regisztrált autóbontónk iránt, tekintse meg az általunk szolgáltatásaink listáját, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu