+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Regisztrált autóbontónkban mindent megtalál, amire autója javításához szüksége lehet!

regisztrált autóbontók forgalma évről évre növekszik, de legalábbis stagnál, soha nem csökken, és ennek jó oka van. A modern autók alkatrészei gyári, új kivitelben lassan csak csillagászati áron érhetőek el, az utángyártottakat pedig a legtöbb esetben nem éri meg megvenni azok silány minősége miatt. Javításra viszont szükség van, és ha ez csak alkatrészcserével érhető el, akkor a regisztrált autóbontókban kedvező áron lehet megvásárolni egy olyat, ami még sokáig képes kiszolgálni az autót és annak tulajdonosát.

A bontott alkatrészek között szinte minden megtalálható a komplett motortól kezdve, a futómű alkatrészein át, egészen az utastér elemeiig, de természetesen vannak olyanok is, amelyeket nem érdemes használtan megvásárolni; ilyenek például a fékbetétek, vagy más kopóalkatrészek. A regisztrált autóbontók az ilyen alkatrészeket nem is kínálják eladásra, hiszen jogszabályokba ütközik, másrészt pedig balesetbeszélyes is.

És épp ez a regisztrált autóbontó lényege: legálisan és a szabályokat betartva működik! Márpedig a szabályok maximális betartása elengedhetetlen abban az esetben, ha emberéletek is veszélybe kerülhetnek a megkerülésük miatt. Gondoljunk csak bele, hogy egy kopott, balesetveszélyes alkatrész mennyi problémát is okozhat, és ezek közül a legenyhébb az, ha rövid időn belül újra cserélni kell; ez csupán anyagilag gond. Ha viszont az autóval baleset történik egy nem megfelelő alkatrész miatt, akkor az utasai, sőt, a szembe jövő járművekben utazók is életveszélyes sérüléseket szenvedhetnek, rosszabb esetben akár meg is halhatnak. Ezzel szemben egy regisztrált autóbontóban kizárólag olyan alkatrészeket lehet megvásárolni, amelyek alapos vizsgálaton estek át és tökéletesen biztonságosak.

Amennyiben olyan regisztrált autóbontót keres, amely nem csak hatalmas árukészlettel rendelkezik, de a minőséget is szem előtt tartja, válasszon bennünket! Ha alkatrészre lenne szüksége, illetve, ha kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu