+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Autóbontás megbízható, regisztrált vállalkozásnál, kedvező feltételek, rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatások, válasszon minket!

Sokan nem is gondolnák, hogy az autóbontás mennyire precíz, szakszerű munkálatokat követel meg, emellett pedig a szakembereknek még a hivatalos szabályok betartására is oda kell figyelniük.

Az autóbontás első és legfontosabb része az, hogy a roncsjárművekből eltávolításra kerüljön az összes folyadék, például az üzemanyag vagy a fékolaj. A leengedés után az összegyűjtött veszélyes folyadékokat az erre kijelölt tárolóban kell elhelyezni. Ezután következik az autó szelektív szétbontása. Ilyenkor még az elhasználódott textil, szivacsok elkülönítéséről sem szabad megfeledkezni.

Cégünk a bontást a legmagasabb szakmai követelmények és szabályok szerint végzi. Regisztrált autóbontónk minőségi szolgáltatásokkal várja az ügyfeleket. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu