Az autóbontás menetéről röviden

Az autóbontás menetéről röviden

Az autóbontás menetéről röviden

Autóbontás megbízható, regisztrált vállalkozásnál, kedvező feltételek, rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatások, válasszon minket!

Sokan nem is gondolnák, hogy az autóbontás mennyire precíz, szakszerű munkálatokat követel meg, emellett pedig a szakembereknek még a hivatalos szabályok betartására is oda kell figyelniük.

Az autóbontás első és legfontosabb része az, hogy a roncsjárművekből eltávolításra kerüljön az összes folyadék, például az üzemanyag vagy a fékolaj. A leengedés után az összegyűjtött veszélyes folyadékokat az erre kijelölt tárolóban kell elhelyezni. Ezután következik az autó szelektív szétbontása. Ilyenkor még az elhasználódott textil, szivacsok elkülönítéséről sem szabad megfeledkezni.

Cégünk a bontást a legmagasabb szakmai követelmények és szabályok szerint végzi. Regisztrált autóbontónk minőségi szolgáltatásokkal várja az ügyfeleket. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

No Comments

Post a Comment

Your email address will not be published.


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu