+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Az autó üveg csere és az autóbontás egyaránt a cégünk szolgáltatásai közé tartozik. A két különböző szolgáltatásnak köszönhetően az autó tulajdonosok számára szinte mindent felölelő segítséget tudunk nyújtani a javítástól a feldolgozásig. Minden autó tulajdonost várunk műhelyünkbe, aki szerencsétlen baleset miatt sürgős autó üveg cserét szeretne csináltatni. Az autó üveg csere a sérült szélvédő egyetlen, lehetséges megoldása, ha az üveg olyan mértékben sérült, hogy az már a biztonságos közlekedést veszélyezteti.

Az autó tulajdonosok számára nem csak javítást kínálunk, a forgalomból kivont, totálkáros járművek bontását is elvégezzük és a szelektálás után a maradványokról szabályos keretek között gondoskodunk. Az autóbontónkban minden az előírásoknak megfelelően történik, a tulajdonost nem terheli semmilyen kockázat.

Amennyiben bármilyen, járművel kapcsolatos problémája akad, keressen minket bizalommal és vegye igénybe megbízható  szolgáltatásainkat az autó üveg cserétől egészen az autóbontásig!


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu