+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Az autóbontás a használhatatlanná vált járművek esetében a legjobb megoldás, azonban veszélyes művelet, ezért mindenképp érdemes szakemberre bízni. Sokan gondolják úgy, hogy saját maguk is szét tudják szedni az autójukat, de ez sem biztonsági, sem környezetvédelmi szempontból nem szerencsés.

Az autóbontás szaktudást és speciális szerszámokat igényel, amiknek hiányában könnyen baleset is történhet. Éles alkatrészek, veszélyes anyagok kerülnek elő a járműből, amiknek a megfelelő elhelyezéséről is gondoskodni kell. Azonban, ha az autóbontást szakemberre bízzuk, akkor ezekkel a kérdésekkel nem nekünk kell foglalkoznunk. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren és az autóbontást a környezetvédelmi szempontoknak is megfelelően végezzük.

Amennyiben profi csapatot keres, ami kedvező feltételekkel vállalja az autóbontást, nálunk a legjobb helyen jár! Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink szívesen tájékoztatják a részletekről!


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu