+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Manapság több autóbontó szolgáltatásai közül is válogathatnak az emberek. Közülük egyesek mindenképp olyan vállalkozást keresnek, ami a maximumot nyújtja számukra, és kedvező feltételekkel vállalja az autóbontást. Amennyiben Önnek is hasonlóak az igényei, de még nem találta meg az ideális céget, ne kutasson tovább, mert nálunk az ügyfelek elvárásai az elsők!

Cégünk olyan szolgáltatást igyekszik kialakítani az autóbontással kapcsolatban, hogy azt az ügyfeleknek minden szempontból megérje igénybe venni. Ügyfélközpontúak, rugalmasak vagyunk, és rövid időn belül tudunk fogadni bárkit. Szolgáltatásaink kínálatára is kiemelt figyelmet fordítunk, így nálunk lehetőség van a gyorsszervizre, aminek keretein belül többek között az autó üveg cseréről is tudunk gondoskodni.

Kedvező árakkal, magas színvonalú szolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz velünk és szakembereinkkel. Tevékenységünkről bővebb információkat weboldalunkon találhat. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére!


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu