+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

bontott autóalkatrészek előnyeit mindenki ismeri, aki vásárolt valaha alkatrészt az autójához: olcsóak, tökéletesen illeszkednek, a gyári minőséget nyújtják, ráadásul könnyen elérhetőek, csupán a megfelelő regisztrált bontót kell megtalálni hozzá.

Fontos viszont, hogy ha bontott autóalkatrészeket szeretnénk vásárolni, akkor kizárólag regisztrált bontóban tehetjük ezt meg. Ahhoz, hogy egy alkatrészcsere minden szinten legális legyen, a regisztrált bontókban való vásárlás elengedhetetlen, hiszen ellenkező esetben akár lopott alkatrész is lehet az, amit beépíttetünk az autónkba. Jobb elkerülni a bonyodalmakat, és mindent a szabályok szerint csinálni, ezért  érdemes olyan regisztrált bontót választani, amely ezt igazolja, a készlete hatalmas, az árai pedig kedvezőek.

Amennyiben ilyen regisztrált bontót keres, a legjobb helyen jár! Cégünk választékában bármilyen bontott autóalkatrészt megtalálhat, amire csak szüksége van. Ha kérdése lenne termékeinkről és árainkról, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu