+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Legfőképpen azért, mert nincs elegendő helye egy udvaron vagy garázsban akármennyi autónak. A már nem használt, sérült, kiöregedett vagy roncsautóknak semmi keresnivalójuk a régi tulajdonosuknál, jobb helyük lesz egy autóbontóban.

Az autóbontás célja kettős. Egyrészt professzionális és szabályos keretek között darabjaira szedni a járművet annak érdekében, hogy az ne okozzon károkat a környezetben, másrészt szelektálni azokat az autó alkatrészeket, amiket még újra lehet hasznosítani bontott alkatrészként.

Az autóbontást akár házilag is el lehet végezni, de ettől mindenkit óvva intünk. A bontáshoz engedélyek kellenek,enélkül ez a művelet illegális tevékenységnek minősül. Mégis sokan élnek vele, első sorban haszon szerzés céljából, mert megpróbálják értékesíteni a használt autó alkatrészeket.

Azt a járművet, amit már nem használnak, ki kell vonni a forgalomból. A forgalomból kivont autó pedig hulladéknak minősül. A véglegesen kivont jármű már nem helyezhető vissza a forgalomba, tehát utolsó útja az autóbontóba vezet. Mi történik, ha nem a hivatalos autóbontást választja valaki? Az autó feleslegesen foglalja a helyet, továbbra is adót kell utána fizetni, valamint a környezetbe jutó káros anyagokkal szennyezi is a természetet.

Hacsak nem szeretné megtartani a tulajdonos, hogy néha nosztalgiázzon felette, akkor az autóbontást vegye igénybe, megbízható helyen! Egy regisztrált autóbontó ilyen hely, ahol azonnal kézhez kapja a bontási igazolást. Egyszerűen, gyorsan, törvényesen szabadul fel hely az Ön garázsában is!

Keresse cégünket bizalommal, amennyiben használt autóját szeretné leadni és vegye igénybe a szolgáltatásainkat autóbontással kapcsolatban! A tevékenységünkről, szolgáltatásainkról részletesebben informálódhat a honlapunkon. Ha bármilyen kérdése merül fel, mert még sosem járt autóbontóban, lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeink egyikén autóbontás miatt!


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu