+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Egy autó életében vannak különböző állomások attól kezdve, hogy legördül a gyártósorról, egészen odáig, hogy megérkezik a végső helyére. A használata során az autónak rendszeresen szüksége van karbantartásra, javításra, ha sérülések érik vagy egy alkatrész nem működik, akkor pedig cserére.

A totálkáros vagy egyszerűen csak forgalomból kivont, használaton kívüli autókat pedig ideális esetben autóbontóba viszik, ahol a lehetőségekhez mérten újrahasznosítják őket. A cégünk ezek közül a tevékenységek közül mindegyikkel foglalkozik. Az autó bontás és autó üveg csere is szerepel a szolgáltatásaink között.

Amennyiben valamilyen szerviz szolgáltatásra vagy konkrétan bontásra van szüksége, nem számít, hogy autó bontás és autó üveg csere van éppen soron, keressen minket és bízza ránk a dolgot! Az autó bontás és autó üveg csere is olyan szolgáltatások, amiket gyakran igénybe vesznek a hozzánk forduló ügyfelek.

Egy tökéletesen működő, jó állapotban lévő, újszerű autóval is egyik pillanatról a másikra történhet baleset. Az úton könnyen felpattanhat egy kavics, ami repedést vagy törést idéz elő a szélvédőn. Az autóüveg csere ilyenkor elkerülhetetlen, ha nem akarja a tulajdonos, hogy a sérülés tovább repedjen vagy törjön a szélvédőn.

Amikor már nincs mit javítani az autón és nem lehet eladni sem, akkor az autóbontón a sor, hogy kihozza belőle azt, mait még lehet. A használható részeket értékesítik, a maradékot pedig bezúzzák vagy újrahasznosítják, ha lehet.

autó bontás és autó üveg csere egyaránt igénybe vehető a műhelyünkben. Szolgáltatásaink azoknak szóknak, akik búcsút mondanak egy autótól, valamint azoknak, akik egy meglévőt szeretnének megjavíttatni. Az autó bontás és autó üveg csere is kedvező árakon és ideális feltételek mellett elérhető minden ügyfelünknek, akinek fontos a színvonalasan elvégzett munka és szeretné az autóját jó kezekben és megbízható helyen tudni.

Lépjen kapcsolatba műhelyünkkel, telephelyünkkel, ha autó bontás és autó üveg csere szolgáltatásaink közül aktuális valamelyik!


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu