+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

A tél hamarosan megérkezik, vele együtt pedig a mínuszok, a havazás, a csúszós utak és a gyorsan sötétedő délutánok. Minden autósnak gondoskodnia kell arról, hogy az autója felkészülten várja a telet, még akkor is, ha csak alkalmanként használja a járművét. Sokan megelégednek azzal, hogy a téli gumiaboncsokat felszerelik és a fagyálló folyadékokat betöltik, de ennél sokkal többet tehet azért, hogy a maximális állapotba hozza autóját.

Forduljon bizalommal autóbontónkhoz, és vegye igénybe gyorsszerviz szolgáltatásunkat a téli felkészítéssel kapcsolatban is! Autóbontónkban felkészült szakemberek végzik a gyorsszervizt érintő teendőket, ami a telephely nyitvatartása alatt üzemel. Itt mindent megkap a járműve, amit igényel ahhoz, hogy tökéletesen felkészülten nézzen a tél elé. Amire az átvizsgálás, ellenőrzés alatt fény derül és hiányosságnak számít, azt mi akár helyben pótolni tudjuk. Az autóbontónkban bontott autóalkatrészek is elérhetőek, amiket kizárólag szigorú ellenőrzés és gondos válogatás után adunk tovább értékesítésre. Tehát, ha az Ön autójának alkatrész cserére van szüksége, mert például az ablaktisztító lapát sérült vagy a kipufogó már túl régi, akkor ott helyben újat tudunk Önnek adni, amit be is szerelünk a régi helyére.

A téli felkészítés során autóbontónk szakemberei a lehető legalaposabban végignézik a járművet, különös tekintettel azokra a területekre, amik a téli időjárás kihívásainak ki vannak téve. Ennek alapján ellenőrizzük, hogy az akkumulátor töltöttségi szintje megfelelő-e, a fékrendszer, a világítás, a hűtőrendszer működése kifogástalan-e, a kipufogót, az ablaktörlő lapátot, a lengéscsillapítót, a szélvédő mosófolyadékot átvizsgáljuk, fagymentesítjük az ajtózárakat, vetünk egy pillantást az abroncsokra.

Rövidesen pedig Ön egy kifogástalan állapotú, télre tökéletesen felkészített, biztonságosan működő járművel hagyhatja el az autóbontónk gyorszervizét. Lépjen kapcsolatba autóbontónk munkatársaival, hogy minél hamarabb időpontot kapjon téli átvizsgálásra! Kollégáink a megadott elérhetőségeinken várják megkeresését!


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu