+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Sajnos karambolok, balesetek előfordulnak, ilyenkor a legfontosabb az, hogy ne legyen súlyos személyis sérülés. Azonban előfordul, hogy mindenki szerencsésen átvészeli a balesetet, kivéve magát a járművet. Természetes, hogy a kisebb koccanások által keletkezett sérülések javíthatóak, azonban van az a pont, amikor nem éri már meg szervizbe vinni az autót, mert többe kerülne maga a javítás, mint a jármű értéke. Ezekben az esetekben nem egy kis horpadásról vagy a fényezésben esett hibáról van szó, hanem olyanról, ami használhatatlanná tette az autót. Ilyenkor, bármennyire is szerette a járművét a tulajdonosa, a legjobb választás a roncsautó felvásárlás.

roncsautó felvásárlás még a totálkáros autók esetén is megoldást jelent. Ezeknek sajnos már nagy értékük nincs, magánszemélynek egyáltalán nem lehetne őket eladni, így a legjobb megoldás, ha egy legális autóbontóhoz fordulunk vele. A roncsautó felvásárlásnak köszönhetően a tulajdonos a használhatatlan járműért cserébe is kaphat pénzt, ráadásul a még javítható alkatrészek újrahasznosításra kerülnek. Ez környezetvédelmi szempontból nagyon fontos, azzal együtt, hogy a rengeteg, további használatra valóban alkalmatlan alkatrészek és a keletkező veszélyes hulladékok a megfelelő helyre kerüljenek. Elég csak például az akkumulátorra gondolni, ami sok, a környezetre nagyon káros anyagot tartalmaz. Ezeknek a természetbe való kijutása óriási károkat okoz. Ha legális bontónkat választja a roncsautó felvásárláshoz, biztos lehet benne, hogy gondoskodunk a szabályoknak megfelelően a hulladékkezelésről.

roncsautó felvásárlással ráadásul megteszi az első lépést az új jármű vásárlásához is, hiszen nem csak egy kis anyagi forrásra tesz szert, hanem megszabadul a régi, összetört járművel való problémáktól is.

Amennyiben a roncsautó felvásárlással kapcsolatos kérdése van, keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen segítenek mindenben és adnak részletes tájékoztatást.


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu