+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Régi autója totálkáros lett egy szerencsétlen baleset következtében? A másik, új autó már az Ön tulajdona, de nem tudja hol tárolni, mert a garázsban csak egy autónak van hely? Nem is kell őrizgetnie a már használhatatlanná vált roncsautót, ha nem tervez vele semmi egyebet, akkor a roncsautó felvásárlás marad az egyetlen, előnyös megoldás Önnek.

Nem mindenki van tisztában azzal, hogy egy roncsnak minősülő járművel mit lehet kezdeni, hogyan lehet azt újrahasznosítani. A roncsautó felvásárlás egy olyan lehetőség, amivel mindkét fél jól jár. A régi vagy sérült autó tulajdonosa fel tud szabadítani helyet a garázsban, illetve a telkén, miközben pénzt is kap azért, ami számára már értéktelen. A másik oldal is nyer a dolgon, hiszen a roncsautó felvásárlást konkrét okkal csinálja. A vállalkozás érdeke, hogy a használhatatlanná vált járműveket feldolgozza, illetve újrahasznosítsa. A régi, tönkrement karosszériák és alkatrészek új életet kapnak, és újra használható elemek válnak belőlük. A roncsautóból bontás útján kiszerelik a használt alkatrészeket és kiválogatják azokat, amiket bontott alaktrészként még biztonságosan lehet használni. Ezeket értékesíti autóbontónk, amivel az újrahasznosítás egy fajtáját gyakoroljuk. Ami még használható, azt nem szabad kidobni, hanem egy új esélyt kell neki adni arra, hogy tovább végezze a feladatát. Az ilyen szemléletmód manapság fontosabb, mint valaha. Ön se pazaroljon, hanem igyekezzen minél több hasonló módon újrahasznosítani!

Érdemes tehát alaposabban is utánanézni annak, hogy milyen pozitívumokat rejt magában a roncsautó felvásárlás, hogy ne maradjon le a lehetőségeiről. Amennyiben rendelkezik ilyen, eladni való autóval, keressen fel minket, és mi szívesen eligazítjuk a részleteket illetően! Adja le autóját egy olyan cégnek, ami minden szükséges engedéllyel rendelkezik ahhoz, hogy legális tevékenységet folytasson! A weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén lépjen kapcsolatba velünk, és válassza a roncsautó felvásárlást!


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu