+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

A rendszerváltás idején bekövetkezett nagy autóbumm kiváló táptalajt biztosított a bontóknak. Rengeteg öregebb, német személyautó érkezett ekkor, melyekhez nagy mennyiségű alkatrészre volt szükség. Nem csoda, hogy sok helyen bukkantak fel autóbontók hazánkban, sok volt az autóbontó Budapesten is, ezek azonban jórészt szabálytalanul működtek.

Az évek során szerencsére szigorodtak a bontókat érintő szabályok, ez pedig azt eredményezte, hogy rengeteg autóbontó Budapesten és vidéken is megszűnt. Sajnos azonban az illegális alkatrész kereskedelem és bontás nem tűnt el teljesen, még ma is fel-felüti a fejét. A fő ok a legális autóbontó választása mellett, hogy elkerülheti az ember a kétes forrásból származó alkatrészeket. Az illegális bontók továbbá még csak hírből sem ismerik a garanciát, pedig a jogszabályok szerint az ilyen termékek esetében nem spórolható le a szavatossági idő. Emellett a szakszerű módon bontott alkatrészeknél elvárt színkódok is elmaradnak a feketén kínált áruk esetében.

A bontási átvételi igazolás egy olyan dokumentum, amivel szintén sokan próbálnak meg ügyeskedni. Ebben egészen extrém módokig elmennek, például a bontásra szánt autó ellopottként való bejelentésével. A cégünk által irányított autóbontó Budapesten azonban nem spórol az igazolás beszerzésén, hiszen tudjuk, hogy a folyamatos, megbízható működésünk csak akkor garantált, ha munkavégzésünkben maximálisan kitartunk a jogszabályok és a tisztaság mellett.

Teljes egészében legálisan tevékenykedő, regisztrált autóbontó Budapesten? Válasszon minket, hiszen mi már tizennégy éve regisztráltan dolgozunk egy modernizált, korszerű, minden környezetvédelmi előírásnak is eleget tevő telephelyen. Mestervizsgás szerelőink kezeskednek érte, hogy az autók igénytelen bezúzása helyett profi módon nyerjük ki a még értékes alkatrészeket, hogy aztán azokat korrekt árakon továbbadhassuk ügyfeleinknek.

Az általunk vezetett autóbontó Budapesten egy frekventált, könnyen megközelíthető helyszínen fekszik. Amennyiben érdeklik szolgáltatásaink, ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén! Az autóbontó Budapesten működik ugyan, de az ország minden részéről várjuk ügyfeleinket!


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu