+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

A közlekedés akkor a legbiztonságosabb, ha minden autó tulajdonosa arra törekszik, hogy tökéletes állapotú járművel járjon. Természetesen előfordulhatnak kisebb-nagyobb balesetek, amelyek során megrongálódhat az autó. Van amelyik csak egy karcolás, van amelyik súlyosabb állapotromlást eredményez. Van, amelyik szépséghiba csupán, de akad köztük olyan is, ami már a biztonságos vezetésre is hatással van.

Gyakori eset, hogy a felverődő kavicsok megrepesztik a szélvédőt vagy törést okoznak az autóüveg felületén. Ezeknek egy részén lehet segíteni autóüveg javítással, de súlyosabb esetben már csak az autóüveg csere marad lehetőségként! Az autóüveg csere már költségesebb szolgáltatás, de még mindig jobban megéri, mint egy olyan szélvédő mögött vezetni, ami nem nyújt teljesen tiszta kilátást vezetés közben. A sérült szélvédő ráadásul bármikor tovább repedhet a fagy vagy mechanikai hatás következtében, ami akár még balesethez is vezethet.

Forduljon bizalommal cégünkhöz és vegye igénybe szolgáltatásainkat abban az esetben is, ha nem régi járművétől szeretne megszabadulni, hanem autóüveg cserére van szüksége! Szívesen elvégezzük az ehhez szükséges munkálatokat és új autóüveget is biztosítunk az Ön igényei alapján! Szakembereink gondoskodnak róla, hogy Ön a lehető legrövidebb idő alatt visszakaphassa járművét, méghozzá ismét kifogástalan állapotban!

Abban az esetben is vállalunk autóüveg cserét, ha az autóüveg nem kőfelverődésben sérült meg, hanem balesetben rongálódott meg. A balesetben betört szélvédők többsége már nem menthető meg, ezért olyan szakemberre kell bízni az autóüveg cserét, aki a beszerelést precízen végzi, hogy az új üveg tökéletesen elláthassa funkcióját.

Gyorsszervizünkben kedvező áron, rövid határidővel elvégezzük a szükséges javításokat, és Ön újra egy ép autót tudhat tulajdonában! Lépjen kapcsolatba műhelyünkkel a weboldalunkon megadott elérhetőségeinken és tudjon meg többet az autóüveg cseréről vagy egyéb szolgáltatásainkról!


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu