+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Vitathatatlan, hogy a téli időszak komoly kihívások elé állítja a gépjárműtulajdonosokat. Ilyenkor számtalan szélsőséges időjárási tényezővel, többek között a faggyal is meg kell küzdeniük. Sajnos sok esetben a harcban az autósok alul maradnak, és az évszak győzedelmeskedik, aminek az egyik leggyakrabban elforduló vonzata a berepedt autóüveg.

Autóüveg cserére számtalan tényező adhat okot a téli időszakban. Elég egy korábban szerzett kavicsfelverődés az üvegen, ami könnyedén továbbrepedhet az ilyenkor jellemző kedvezőtlen útviszonyok vagy az utas- és kültér közötti hőmérsékletkülönbség miatt. A helyzetet tovább nehezíti az a tény, hogy a technológia fejlődésével tíz év alatt átlagosan mintegy tíz százalékkal vékonyodtak az autóüvegek, miközben az elmúlt két évtized során a formatervezési tendenciák miatt a gépjárművek üvegfelülete átlagosan húsz százalékkal növekedett. Ezzel együtt pedig párhuzamosan nőtt ennek terhelése is, mivel manapság a karosszéria merevségének harminc százalékát a szélvédő biztosítja.

Ha már megtörtént a baj, semmiképp se kössön kompromisszumot a kialakult helyzettel, azonnal döntsön az autóüveg csere mellett! Berepedt üveggel sokkal veszélyesebb közlekedni az utakon, ráadásul így nem lesz védett az utastér a hideg levegővel szemben, végül pedig berepedt üveggel nem parkolhat akárhol biztonságosan.

Ha Ön is érintett ebben a problémában, azonban még nem talált olyan vállalkozást, ahol kedvező áron, rövid idő alatt biztosítják az autóüveg cserét, ne kutasson tovább, jó helyen jár! Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy az emberek többsége hajlamos az utolsó pillanatokig várni az autóüveg cserével, kedvező szolgáltatást biztosítunk ezzel kapcsolatban, így, ha megismerkedik cégünkkel, nem fog kompromisszumot kötni a kialakult helyzettel.

Ha felkeltettük érdeklődését, és igénybe venné szolgálatásunkat vagy kérdései lennének magával az autóüveg cserével kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu