+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Napjaink kiemelt fontosságú témája a környezetvédelem. A globális felmelegedés megállításának vagy legalábbis lassításának feltétele, hogy mindenki megtegye a tőle telhetőt. És, hogy mi az, amiben mindenki tud segíteni? Az, hogy spórol az energiával és a vízzel, csökkenti az általa termelt hulladékot, kevesebb műanyagot használ és szelektíven gyűjti a szemetet. Ezen tevékenységek egyike sem kerül pénzbe, csupán egy kis odafigyelésre van szükség. A hulladék csökkentéséhez hozzá tartozik az is, hogy ha az autónk használhatatlanná vált, akkor egy olyan autóbontót válasszunk, amely a bontási műveleteket az előírások szerint, vagyis a környezetvédelem figyelembe vételével végzi.

Egy autóbontóban rengeteg veszélyes hulladék és újrahasznosítható szemét is keletkezik. Annak, hogy a még használható alkatrészeket egy alapos átvizsgálás, tisztítás, szükség esetén javítás után újra eladják, nagyon nagy szerepe van abban, hogy kevesebb újat kelljen gyártani. A nálunk kapható, autóbontónkban átvizsgált és javított alkatrészek mindegyike megbízhatóan fog működni még hosszú éveken át egy új autóban, választásuk semmilyen kockázattal nem jár. Mivel számunkra fontos környezetünk védelme, célunk, hogy minimalizáljuk a környezetre káros hatásokat. Nekünk fontos, hogy a veszélyes hulladékok a megfelelő helyre kerüljenek, anélkül, hogy veszélyeztetnék a környezetet.

Sajnos, sok autóbontó található a piacon, ami nem legálisan működik, és nem tartja be a vonatkozó előírásokat. Ezért fontos, hogyha autóbontót keres, megfelelő körültekintéssel járjon el, és ne bízza roncsautóját akármilyen cégre! Ha bontott alkatrészt vásárolna, szintén csak megbízható vállalkozáshoz érdemes fordulnia, amelyek csak a valóban jól használható termékeket adják tovább.

Szeretne túladni roncsautóján? Forduljon bizalommal autóbontónkhoz, mert biztos lehet benne, hogy ezzel a döntésével a Föld megmentésében is részt vesz! Bővebb tájékoztatásért vegye fel velünk a kapcsolatot honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén!


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu