+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

A gépjárművek tipikusan olyan tárgyak, amelyeket használatuk után nem lehet egyszerűen csak eldobni. A teljesen kiszolgált, vagy totálkáros autók hiába vannak használaton kívül, birtoklással járó költségeik is vannak, ilyen például a súlyadó, vagy a kötelező biztosítás. Ezeket a közterheket akkor is fizetnie kell a tulajdonosoknak, ha az autóval egy métert sem tesz meg. Ha jelenleg Ön is rendelkezik ilyen autóval, és nem szeretne több felesleges kiadással számolni a gépjármű közterheit illetően, még az év vége előtt keresse meg budapesti autóbontónkat, és indítsa el a jármű végleges kivonását a forgalomból!

Sajnos budapesti autóbontónk munkatársai a hosszú évek során tapasztalták, hogy a gépjármű tulajdonosok hajlamosak az utolsó pillanatot is kivárni az év végén, ami miatt a forgalomból történő kivonás ügyintézése a következő évre csúszhat. Ez a tolódás amiatt állhat fenn, mert ahhoz, hogy az eljárást el lehessen indítani, be kell mutatni az autó adataira kiállított bontási átvételi igazolást is, amelyet budapesti autóbontónk a gépjármű átvételekor ad át a tulajdonosnak, vagy a meghatalmazottjának. Csakis ennek a dokumentumnak a birtokában intézheti tovább a jármű végleges kivonatását a forgalomból. Az ügyintézéshez mindenképp számolnia kell eljárási költségekkel! Ha nem figyelmes használaton kívüli autójával kapcsolatban, és a következő évre tolódnak a kivonatással kapcsolatos ügyintézések, úgy tovább kell fizetnie a kötelező közterheket a következő évre is, ez pedig anyagi szempontból értelemszerűen nem túl előnyös helyzetet teremt.

Ne tegye ki magát kellemetlenségeknek, spórolja meg a közterhek költségeit mihamarabb! Most még időben van ahhoz, hogy elkezdje az ügyintézést a forgalomból történő kivonatáshoz, semmiképp se várja meg az év végét. Keresse fel mihamarabb budapesti autóbontónkat megadott elérhetőségeinken, kérjen időpontot, és intézze kapkodás nélkül használaton kívüli autója ügyeit!


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu