Használaton kívüli járművel rendelkezik? Adja le autóbontónkba még az év vége előtt!

Használaton kívüli járművel rendelkezik? Adja le autóbontónkba még az év vége előtt!

Használaton kívüli járművel rendelkezik? Adja le autóbontónkba még az év vége előtt!

A gépjárművek tipikusan olyan tárgyak, amelyeket használatuk után nem lehet egyszerűen csak eldobni. A teljesen kiszolgált, vagy totálkáros autók hiába vannak használaton kívül, birtoklással járó költségeik is vannak, ilyen például a súlyadó, vagy a kötelező biztosítás. Ezeket a közterheket akkor is fizetnie kell a tulajdonosoknak, ha az autóval egy métert sem tesz meg. Ha jelenleg Ön is rendelkezik ilyen autóval, és nem szeretne több felesleges kiadással számolni a gépjármű közterheit illetően, még az év vége előtt keresse meg budapesti autóbontónkat, és indítsa el a jármű végleges kivonását a forgalomból!

Sajnos budapesti autóbontónk munkatársai a hosszú évek során tapasztalták, hogy a gépjármű tulajdonosok hajlamosak az utolsó pillanatot is kivárni az év végén, ami miatt a forgalomból történő kivonás ügyintézése a következő évre csúszhat. Ez a tolódás amiatt állhat fenn, mert ahhoz, hogy az eljárást el lehessen indítani, be kell mutatni az autó adataira kiállított bontási átvételi igazolást is, amelyet budapesti autóbontónk a gépjármű átvételekor ad át a tulajdonosnak, vagy a meghatalmazottjának. Csakis ennek a dokumentumnak a birtokában intézheti tovább a jármű végleges kivonatását a forgalomból. Az ügyintézéshez mindenképp számolnia kell eljárási költségekkel! Ha nem figyelmes használaton kívüli autójával kapcsolatban, és a következő évre tolódnak a kivonatással kapcsolatos ügyintézések, úgy tovább kell fizetnie a kötelező közterheket a következő évre is, ez pedig anyagi szempontból értelemszerűen nem túl előnyös helyzetet teremt.

Ne tegye ki magát kellemetlenségeknek, spórolja meg a közterhek költségeit mihamarabb! Most még időben van ahhoz, hogy elkezdje az ügyintézést a forgalomból történő kivonatáshoz, semmiképp se várja meg az év végét. Keresse fel mihamarabb budapesti autóbontónkat megadott elérhetőségeinken, kérjen időpontot, és intézze kapkodás nélkül használaton kívüli autója ügyeit!

No Comments

Post a Comment

Your email address will not be published.


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu