+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Manapság gyakran lehet találkozni az autóbontás fogalmával, nem véletlenül, ugyanis rendkívül kedvező szolgáltatásnak számít, de ahhoz, hogy ez valóban igaz legyen, bizonyos tényezőkre kiemelt figyelmet kell fordítani mind az autóbontó kiválasztását illetően.

Az első és legfontosabb, hogyha az autóbontás mellett dönt, hogy csakis regisztrált, megbízható vállalkozást válasszon. Mostanság még nagyobb tere van a feketepiacon az autóbontóknak, rengeteg olyan cég tevékenykedik, amelyeknek nincsen engedélyük ilyesfajta szolgáltatásra, így, ha nem figyelmes és nem tájékozódik a kiválasztott vállalkozásról, úgy csalás áldozatává is válhat. Ez hatalmas anyagi kiesést is jelenthet!

A megbízható vállalkozáson túl arra is kiemelt figyelmet kell fordítania, hogy minden szükséges dokumentum és okmány rendelkezésre álljon az autóbontáshoz, vagyis a forgalmi engedély, törzskönyv, személyi igazolvány, adásvételi szerződés, rendszámtábla, és ha nem a tulajdonos intézkedik, akkor meghatalmazás. Amennyiben a felsoroltak közül bármelyik hiányozna, akkor arra vesztési nyilatkozatot vagy hatósági bizonyítványt kell kitölteni. Ezeket bármelyik okmányirodában meg tudja igényelni. Vannak olyan különleges helyzetek, amikor az autóbontás ügyintézéséhez ennél sokkal összetettebb dolgokra lesz szüksége. Például, ha a szóban forgó gépjármű egy cég tulajdonát képezte, a végleges kivonáshoz szükséges a cégkivonat, végzés vagy társasági szerződés és az aláírási címpéldány.

Miután az iratok rendben vannak, azután kezdődhet el az autóbontás, amelynek a legfontosabb része a szelektálás, amikor kiválogatásra kerülnek azok az alkatrészek, amik újrahasznosíthatók. A maradék, ami tulajdonképpen hulladéknak számít, megsemmisítésre vagy elszállításra kerül.

Tapasztalja meg Ön is az autóbontás pozitív oldalát, szolgáltatásunk igénybevételéhez forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén! Nálunk modern szolgáltatás keretein belül mondhat búcsút autójának, ráadásul a felvásárlás is rendkívül kedvező formában történik, vagyis azt az összeget fogja megkapni, amennyit valójában ér a gépjárműve. Várjuk megkeresését!


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu