+36-1-207-14-74 info@beckbonto.hu

Manapság egyre több helyről lehet bontott autóalkatrészt vásárolni, azonban ahhoz, hogy valóban jó üzletet köthessen, és a megvásárolt termék beválthassa a hozzá fűzött reményeket, fontos, hogy bizonyos tényezőket szem előtt tartson a beszerzéskor.

A legfontosabb, hogy a bontott autóalkatrészt csakis megbízható, regisztrált autóbontóból szerezze be. Bizonyos helyeken rendkívül csábító árakon kínálják ebben a kategóriában a termékeket, azonban ebben az esetben mindig gyanakodjon, ugyanis a kedvező ajánlat mögött nagy valószínűséggel olyan cég áll, ami nem hivatalos autóbontó, így, ha panasza lenne a megvásárolt termékkel kapcsolatban, nem igazán lesz kihez fordulnia. A bontott autóalkatrészek vásárlásakor a termékek állapotát sem lehet a véletlenre bízni. Ilyenkor azt kell megvizsgálnia, hogy a termék képes lesz-e betölteni rendeltetésszerű szerepét, és teljes biztonsággal használható-e. A kopott, öreg alkatrészekre ez biztos nem lesz igaz!

Mivel autóbontónk hivatalosan is regisztrált, nálunk biztosan minőségi bontott autóalkatrészeket találhat. A vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


Elérhetõségek
+36-1-207-14-74
info@beckbonto.hu